A Mikulás házhoz jön

Sajnos a járványhelyzet miatt a Pecatavi Mikulás Ünnepélyt nem tudjuk megtartani. A gyerekeknek szánt csomagokat viszont már elkészítette a Mikulás, ezért úgy gondoltuk, hogy ha arra módunk lesz, akkor házhoz visszük az ajándékokat. Még az sem kizárt, hogy utazását megszakítva maga a Mikulás fogja elvinni.
Kérjük a szülőket, hogy az alábbi nyomtatványon jelöljék be, hová és hány darab mikulás csomagot szeretnének.
Jó lenne, ha minden 14 év alatti pecatavi gyerek kapna csomagot, ezért kérlek benneteket, hogy segítsetek a nyomtatvány kitöltésében azoknak is, akik nem használják az internetet. Tartsátok számon a szomszéd gyerekeket és inkább regisztráljátok többször, mint egyszer sem.
Figyelem, a mikuláscsomag minden pecatavi gyereknek ingyenes! Persze nem fogjuk visszautasítani, ha valaki hozzájárulna, de semmi sem kötelező, csak az, hogy a gyerekek megkapják a kis ajándékot.

Frissítés – 2020. 12. 04.
Mikulás infó
5-én szombaton 15 óra körül indul útjára a Pecatavi Mikulás.
30 helyszínre kéne mennie, ezt egyedül nem fogja tudni megtenni, így több csoportban segítünk a csomagok kézbesítésben. A tervek szerint a kisebb gyerekeket látogatná meg személyesen. Figyeljétek a csengőszót.

Néhányan, a regisztráltak közül jelezték, hogy örülnének neki ha személyesen menne hozzájuk, ezeket az igényeket igyekszünk figyelembe venni. Ha valaki szeretné, hogy mindenképpen a Mikulás vigye a csomagot akkor még a mai napon jelezze felém privát üzenetben.

A mikulás csomagokba igyekeztünk jó minőségi tartalmat összeválogatni: Milka mikulást, Balaton szeletet, zizit, mandarint, mogyorót és egy apró HotWheels ajándékot tartalmaz, csomagonként kb. 2000 Ft értékben. Közösségi pénzből vásároltuk így mindenki számára ingyenes. Ha valaki mégis szeretne hozzájárulni azt is hozzám juttassa el. Nem kötelező!

Volt olyan igény is, hogy a kis csomagon felül még pluszban szeretne adni valamit a gyerekének azt is megpróbáljuk megoldani, de annak is nálam kéne lenni még ma, hogy tervezni tudjunk. Köszönöm.

2 hozzászólás

  1. Walter Edina szerint:

    Koszonjuk szepen minden itt lako kisgyerek neveben

  1. 2020. 12. 06.

    […] indult, és este fél nyolcig rótta a pecatavi utcákat hűséges Krampusz segítőjével. Az előzetes online regisztrációk alapján – az aktuális előírásokat betartva – 21 családot látogatott végig és a ház előtt adta […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.