Aláírásgyűjtés Pecató városrész útjainak javításáért – 2017. március

Aláírásgyűjtést szervezünk legalább főbb útjaink javításáért. Az aláírásgyűjtő ívet Andinál, Ica Mama boltjában lehet aláírni, illetve le is lehet tölteni. Kérünk minden helyi lakost. hogy környezetét tájékoztassa az aláírás gyűjtésről, hogy azokhoz is eljusson a hír akik nincsenek internet közelben.
Az aláírás gyűjtés 2017. 03. 18 – 2017. 04. 03-ig tart. Az kisboltban az ívet már 18-án 16 órától alá lehet írni.


Az aláírásgyűjtő ív pdf formátumban ide kattintva letölthető.

A kísérő levél így hangzik:

Tisztelt Jegyző Úr!
Tisztelt Biatorbágyi Önkormányzat!

A 2016-2017. év tele és az utána következő olvadás sajnos nagyon megviselte Pecató amúgy sem túl jó úthálózatát. Nemcsak a mellékutcákat, hanem a főbb közlekedési útvonalakat is mély árkok barázdálják. Vannak olyan útszakaszok, melyeket 10-20 cm mély árkok szabdalnak.
Az állandó lakosok mellett a tavasz beköszöntével egyre több idős helyi ingatlantulajdonos szeretne kijönni, elvégezni a tavaszi teendőket, de az utak minősége miatt többen meghátrálnak, ugyanis az árkok miatt gyalogosan is veszélyes a séta. Sokszor rokonok, vagy helyi lakosok segítenek az időseknek a telkek megközelítésében.
A pecatavi állandó lakosok sokat tesznek az utak állagmegóvásáért, valamint azok rendbehozataláért. Rendszeresek a saját erős útjavítások, viszont a mostani állapotok túlhaladnak a helyiek lehetőségein. Az utak rendbetételéhez komolyabb munkagépre, szakértelemre lenne szükség.
Ezennel tisztelettel kérjük a Biatorbágyi Önkormányzatot, hogy Pecató városrészen útkarbantartási feladatokat végezzen, legalább a főbb közlekedési útvonalak tekintetében. Az árkok zúzalékos feltöltése sajnos csak időleges segítséget nyújt, ugyanis egy újbóli esőzés a folyamatos útfeltöltés miatt egyre alacsonyabban fekvő telkekre sodorja a hordalékot (pl. a Horhos utca végén). Ezért ahol szükséges, szeretnénk munkagépes útgyalulást is.
Kérésünknek nyomatékot adva aláírásgyűjtést szervezünk. Az aláírási íveket jelen kérésünk mellé csatoljuk.

Biatorbágy, 2017. 03. 18.

Tisztelettel
A Biatorbágy Pecatóért Egyesület

A kísérő levél pdf formátumban ide kattintva letölthető.2016. 04. 03. FRISÍTÉS – 161 aláírás gyűlt össze az útjavítási kérelemhez. Köszönjük mindenkinek aki aláírta.


(Égő Ákos – 2017. 03. 18.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.