Deponia tájékoztató 2021.

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton értesítjük, hogy 2021. június 01-től továbbra is Társaságunk végzi a hulladékszállítási közszolgáltatást az Önök településén.

A fenti időponttól kezdődő változásokról az alábbiakban tájékoztatjuk.

 1. Díjmentesen további 4 db zöldhulladék elszállítására jogosító matricát juttatunk el jelen levelünk mellékleteként, mely 2021. évben használható fel. Azokat a már megszokott, elszállításra vonatkozó szabályok szerint kérjük felhasználni (110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50×70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni). Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra!
 2. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható ügyfélszolgálatainkon, továbbá a kijelölt helyeken. (Biatorbágy, Nagy u. 67.)
 3. A lomtalanítást házhoz menő jelleggel végezzük a 06 22/407-416 (3-as gomb) számon történő előzetes egyeztetés alapján! A bejelentés 2021. június 01. – szeptember 30. között tehető meg. A szállításokat a jelzések beérkezésének sorrendjében teljesítjük.
 4. A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban honlapunkon tájékozódhat.
 5. Az év további hulladékszállítási időpontjait (települési hulladék, szelektív hulladék, üveghulladék, zöldhulladék) a mellékelt hulladéknaptár tartalmazza.
 6. A fenti időponttól kezdődően Társaságunk havonta végzi a házhoz menő csomagolási üveghulladék gyűjtését.
 7. 2021. november 30-ig valamennyi szerződéssel rendelkező ügyfelünk részére kiosztásra kerül 1 db 120 l-es kék színű szelektív gyűjtőedény. (Az osztás egy központi helyen történik majd, melynek helye és ideje külön kerül meghirdetésre).

Amennyiben kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban (költözés, edénytörés, az edény űrméretével nem egyező matrica stb.) kérjük, hogy elérhetőségeinken jelezze felénk.

 • Telefon: 06 22/407-416
 • Honlap: www.deponia.hu
 • E-mail: számlázással, szerződéssel, szállítással kapcsolatban: pilis@deponia.hu
 • Depónia Nonprofit Kft.

Köszönjük együttműködését!