Hét végén nyárbúcsúztató fórum az önkormányzat képviselőivel

Kettő darab szám változott a tavalyi meghívóhoz képest. Ez sem jut el a lakosokhoz, pénzkidobás az egész. Elég lett volna három plakát.

Ma délben érkeztek a Pecatóhoz a szórólapok, melyben Kecskés László képviselő úr meghívja a környékbelieket 2015. szeptember 26-án 15 órára egy kötetlen beszélgetésre a város, a térség jelenéről, jövőjéről.
Igen, jól számoltuk, négy nappal az esemény előtt érkezett a meghívó a büféhez. Vagyis nem a postaládákba, hanem a büféhez, ahol rendje és módja szerint kihelyezték a picinyke szórólapot és a lehetőségükhöz képest tájékoztatnak mindenkit az eseményről. A hirdetőtáblán nem láttam felhívást.

Nem akarom, de azt kell higgyem, hogy a képviselő urat nem érdekli, hogy eljusson a hír az emberekhez. Mondhatnánk, hogy véletlen, de pontosan ez történt egy évvel ezelőtt. Igaz akkor két nappal az esemény előtt jött a hír, úgyhogy az ideit tekinthetjük fejlődésnek.

A Pecatónál és a körnéken, mindenhol ami Kecskés László képviseletébe tartozik, zömében nyaralók és telkek vannak, sokan csak hétvégente járnak ki. Az ősz beköszöntével még ritkábban jönnek ki a telkesek, vagyis pár nappal az esemény előtti igen szerény tájékoztatás sajnos nem vezet eredményre, sokan csak akkor tudják meg amikor már lezajlott a fórum.
Ezt vajon nem tudja a képviselőnk? Vagy tudja, de nem érdekli? Egyik sem jó.

Aki tud jöjjön ki szombaton a horgászházhoz, ha éppen nem dolgozik, vagy nem megy vásárolni.

(2015.09.22. – Égő Ákos)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.