Horhos és a Barackos utca aszfaltozása (frissül)

Szeretném itt is megosztani a Biatorbágy Pecatóért Egyesület elnökének közleményét amit a közösség “Ilyen ez a Pecató” Facebook oldalán kihirdetett:

“Aszfaltozási munkálatok ütemterve!
Kedves pecatavi Lakók! Hosszas egyeztetés után elkészült az aszfaltozási munkák kapcsán ígért ütemterv. A kivitelezővel végül abban állapodtunk meg, hogy jövő hét hétfőn kezdik el munkákat a Horhos utcával. Ennek az az oka, hogy a lehető legkisebb kellemetlenség érdekében a mostani hétvégét kivettük a kivitelezési időből.
Ezek alapján a Horhos utca érintett szakasza hétfő délelőtt kerül a gépjárműforgalom elől lezárásra, amely legkésőbb szerdára feloldásra kerül. Minden kedves Lakótársunk türelmét és megértését kérjük ezen időszak alatt, hogy a közös célt el tudjuk érni.
Amint elkészül a Horhos, a Barackos utcával folytatódik a munka. Minden remény szerint péntekre elkészül az a szakasz is, de ott a csomópontok, a lejtviszonyok és durva kátyúsodás miatt az ütemtervbe be lett kalkulálva plusz egy munkanap tartalék. Itt is kérjük minden Lakótárs együttműködését és türelmét! Előre is köszönjük!”

A pályázati adatlap itt megtekinthető: https://biatorbagy.hu/system/files/biatorbagy_pecatoert_egyesulet.pdf

Frissítés, 2020. 09. 13.
Többen kérdezték, hogy mi lesz ha le lesz zárva a Horhos út alsó része, hogy tudnak kimenni a Hold irányából?
Létezik egy menekülőút, ami néhány helyen kicsit küzdelmes de járható megoldás lehet. Én motorral is végig tudtam menni rajta.
Úrvonal: Százszorszép utca – Horhos utca – Karó utca – Szél utca – Kökörcsin utca – Mókus utca – Szilva utca – Estike utca.
Az extrém sportolók a Tövis utca felé tudnak rövidíteni. (a szerkesztő)

Frissítés, 2020. 09. 14.
Kedves Pecatavi Lakosok!
Technikai okok miatt, a kivitelező csak holnap tudja kezdeni a Horhos utca felújítási munkálatait. Mindenki türelmét és megértését ezúton is köszönjük!
Szép napot!
Móri-Donáth Kata.
(forrás: Ilyen ez a Pecató Facebook csoport)

Frissítés, 2020. 09. 15.
A munkálatok megkezdődtek az útszakasz lezárva. Mivel a Holdról rá lehet kanyarodni a Horhos aszfaltos szakaszára, így a Százszorszép utcát ki lehet hagyni a kerülőútból.

Frissítés, 2020. 09. 16.
Kedves Pecatavi Lakók! Az útfelújítás holnap már a Szirom-Barackos-Bibor utca csomópontokkal folytatódik, így útlezárás várható holnap reggeltől péntek délutánig. Érdemes autóval reggel lejönni, fel majd csak gyalog lehet közlekedni. A Horhos utca utolsó 25m-t nem tudták ma befejezni, mert sajnos nem volt több aszfalt a keverőtelepen sem. Holnap megnyitják az utat és pénteken lesz befejezve a hiányzó rész. Köszönjük a türelmet! (forrás: Ilyen ez a Pecató Facebook csoport)

Fotó: Erika Báderné Pétervári

Frissítés, 2020. 09. 17.
Kedves Pecatavi Lakók!
Holnapi napon befejezik a Horhos utca aszfaltozását. A mai napon is valaki önkényesen elvette a lezárást jelző táblát és így elindult a friss úton a forgalom, holott csak délben került volna kinyitásra. Nagyon bízunk benne, hogy ez a holnapi napon nem fog előfordulni.
A Barackos utcát is aszfaltozzák holnap, így még azon sem lehet majd közlekedni.
Köszönjük a türelmet és megértést!
Szép estét!
Móri-Donáth Kata.
(forrás: Ilyen ez a Pecató Facebook csoport)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.