Idén is eljön Pecatóra a Mikulás

Frissítés! A regisztrációt 2021. 11. 22-én lezártuk. 30 címre 50 gyerekhez kellene menni a Mikulásnak. Remélem sikerül mindenkit felkeresni. Aki regisztrált azokkal felvesszük a kapcsolatot.

Kényszerből született, de végül óriási siker volt tavaly a házhoz érkező Mikulás. Természetesen idén is eljön Pecatóra december 5-én este, és nagyon úgy néz ki, hogy ismét az otthonukban látogatja meg a gyerekeket. Jobb lenne egy közös buli, és szegény öreg sem fáradna el annyira, de a járványhelyzet alakulása jelenleg nem vetít előre semmi jót.

A szervezést elkezdtük, de időben tudnunk kell, hogy hová és hány darab mikulás csomag kell. Ezért kérjük, akik szeretnének részt venni az eseményen, töltsék ki az alábbi kérdőívet.
Jó lenne, ha minden 14 év alatti pecatavi gyerek kapna csomagot, ezért kérlek benneteket, hogy segítsetek a nyomtatvány kitöltésében azoknak is, akik nem használják az internetet. Tartsátok számon a szomszéd gyerekeket és inkább regisztráljátok többször, mint egyszer sem.

Figyelem, a mikuláscsomag minden pecatavi gyereknek ingyenes! Persze ez nem jöhet létre támogatók nélkül. Így várjuk azoknak a jelentkezését, akik bármiben hozzájárulnának ahhoz, hogy a gyerekek megkapják a kis ajándékot.

A regisztáció lezárult.

A völgyhíd TV beszámolója az eseményről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.