Kapcsolat

A pecato.hu oldal Biatorbágy Pecató városrész független információs oldala. Független az önkormányzattól, politikai pártoktól, civil szervezetektől. Bár vannak átfedések, hiszen sok helyi lakos is jár horgászni a tóra, a pecato.hu független a peca-tavi horgászegyesülettől is. A weboldal üzemeltetéshez szükséges forrásokat saját erőből teremtem elő.

2014-ben a pecato.hu oldalt azért hoztam létre, hogy a közösséget érintő hírekről tájékoztatást nyújtsak, valamint a lakóövezet ügyes bajos dolgaiban is segítséget nyújthassunk egymásnak. 2020. elején az oldal formailag és részben tartalmilag is megújult, új funkciókkal bővült.

Az oldalon megjelenő írások nem minden esetben képviselik a saját véleményemet, de ha fontosnak tarom őket, akkor megosztom. (Így kerülhetnek ki kampány időben politikai felhívások is.) Természetesen lehetőséget adok bárkinek, aki nyilvánosan szeretné elmondani bánatát, örömét. (A szerkesztés jogát fenntartom.)

Amatőr helytörténészként szívügyem a környék múltjának felidézése, az emlékek megtartása, ezért a pecato.hu oldalon külön menüpontban megtalálhatók az ehhez kapcsolódó írások.

A történelem úgy hozta, hogy a pecatavi közösség elsődleges interaktív online kommunikációs csatornája a Schilling-Párhon Lili által létrehozott „Ilyen ez a Pecató” zárt Facebook csoport lett. Ide szeretettel látunk minden pecatavi ingatlantulajdonost, aki szeretne részt venni a közösség életében.

Természetesen létezik egy nyilvános – Pecatavi lakosok – Facebook csatorna is, ahol minden pecato.hu-n megjelenő vagy fontosabb helyi hírt, információt megosztunk.

Jelenleg az oldalt feleségem segítségével szerkesztem, de igyekszem szakmai kérdésekben a megfelelő fórumot, szakértő személyt megtalálni. 2001 óta élünk életvitel szerűen Pecatónál, ikreink ide születtek, itt nőnek fel.

Örömmel fogadok minden észrevételt, ötletet, és boldog lennék, ha más valakinek is lenne kedve közreműködni a tartalom előállításában.

Égő Ákos
+36 30 382 5399