Kapcsolat

A pecato.hu oldal Biatorbágy Pecató városrész független tájékoztató oldala. Független az önkormányzattól, politikai pártoktól, civil szervezetektől. Bár vannak átfedések, hiszen sok helyi lakos is jár horgászni a tóra, a pecato.hu független a peca-tavi horgászegyesülettől is. A weboldal üzemeltetéshez szükséges forrásokat saját erőből teremtem elő.

2014-ben a pecato.hu oldalt azért hoztam létre, hogy a közösséget érintő hírekről tájékoztatást nyújtsak, valamint a lakóövezet ügyes bajos dolgaiban is segítséget nyújthassunk egymásnak. 2024 elejére az internetezési szokások jelentősen változtak és a közösség is átalakult. A pecato.hu oldalt szerkezetileg egy kicsit átalakítottam. 2024 januárjától csak indokolt esetben jelennek meg cikkek. A közösség elsődleges interaktív online kommunikációs csatornája az „Ilyen ez a Pecató” zárt Facebook csoport lett. Ide szeretettel látunk minden pecatavi ingatlantulajdonost, aki szeretne részt venni a közösség életében.

Amatőr helytörténészként szívügyem a környék múltjának felidézése, az emlékek megtartása, ezért a pecato.hu oldalon külön menüpontban megtalálhatók az ehhez kapcsolódó írások.

Jelenleg az oldalt feleségem segítségével szerkesztem, de igyekszem szakmai kérdésekben a megfelelő fórumot, szakértő személyt megtalálni. 2001 óta élünk életvitel szerűen Pecatónál, ikreink ide születtek, itt nőnek fel.

Üdvözlettel

Égő Ákos
ego.akos@pecato.hu

+36-30-3825399