Megnyílt az új pecatavi bolt

Teljesen megújult, csodaszép kisbolt nyílt Pecatón.
2018 nyarán ért minket a váratlan hír, hogy megszűnik a pecatavi vegyesbolt a Kertbarátok terén. A bolt üzemeltetője elköltözött, a régi ingatlan sokáig várta új gazdáját. Pár éve felcsillant a remény, amikor az új tulajdonos bejelentette, hogy szeretné folytatni a hagyományokat.
Óriási átalakítás kezdődött, új alapokon, új épület készült óriási reményekkel. Sok-sok munka és engedélyeztetés után 2022. október 28-án megnyitotta kapuit.

Az új Pecató Bolt színvonalas kínálattal, jó árakkal indult. A friss zöldségektől egészen a fagyasztott termékekig minden kapható. Igazán nagyszerű dolog, hogy a péksütemények helyben készülnek, így mindig friss termékeket vásárolhatunk. És nem csak a hideg sör miatt érdemes beszaladni, hanem akár a reggeli kávénkat is ott költhetjük el. Bizony, ugyanis a Pecató Bolt, minden nap már reggel hattól várja vásárlóit egészen este nyolc óráig.
A hírek szerint ez még csak a kezdet, további meglepetésekre is számíthatunk.
Sok sikert kívánunk a működéshez.

Pecató Bolt

2 hozzászólás

  1. Nagy István szerint:

    Gratula!

  1. 2023. 01. 08.

    […] mindenki már nagyon várt, az október 28-ra esett. Sok év után új formában, új tulajdonossal megnyílt a Pecató Bolt, a helyi kis vegyeskereskedés. A friss zöldségektől egészen a fagyasztott termékekig minden […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.