Menjünk bicajozni Biára!

A Biatorbágyi Tájvédő Egyesület szervezésében 2014. október 4-én szombaton délután ismét megrendezik az őszi közös bicajozást a “Bringatorbágy”-ot. A csapat kényelmesen együtt tekerve, kicsit más szemszögből ismerheti meg a város ismertebb és kevésbé ismert közterületeit.
Először egy rövidebb és lassabb, 3 kilométeres kör indul a Faluháztól a Viaduktig, amit a kisebbek is könnyedén teljesíthetnek. Egy kis pihenő után a Viaduktól egy hosszabb, 9 kilométeres túra következik a Madár-forrás irányába Torbágy határáig, majd vissza egészen a biai Tópart utcáig. Itt aztán kiderül, amit az autóban nem érzünk, hogy bizony komoly szintkülönbségek vannak a településen belül.
A találkozó és regisztráció a Faluház melletti parkolóban 14 órától kezdődik, indulás 14:30-kor lesz, de bárhol lehet csatlakozni a társasághoz.

A Pecatótól egy kisbusszal indulunk, amivel a faluházig szállítjuk a kerékpárokat, hogy ne kelljen kerékpározni a gyerekeknek a veszélyes 8104-es főúton (Sóskúti úton). Természetesen a visszaúton is hozzuk a bicajokat.
Aki szeretne jönni az eseményre, és szeretné igénybe venni a kerékpárszállítást, kérem, jelezze az erdekel@pecato.hu email címen, vagy a +36/30/3825399 telefonszámon.
A pecatavi találkozó 13:30-kor lesz a Kertbarátok terén.

A részletes útvonal:


Bringatorbágy 2014 Ősz nagyobb térképen való megjelenítése

A tavalyi esemény képei itt megtekinthető.

(Égő Ákos)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.