Motor Store motorosbolt

Talán már többen észrevették, hogy Biatorbágy főutcáján, a Szabadság út 96. szám alatt, azaz a Bia Center Üzletház földszintjén egy motoros bolt nyílt. A bezárt étkezde helyén 2014 nyarán nyitotta meg kapuját a Motor Store. Azt viszont kevesen tudják, hogy a bolt tulajdonosa, Hattinger Balázs pecatavi lakos, így az üzletnek természetesen itt a helye a pecatavi vállalkozások között is.

Balázs 2008 óta él kisebb megszakításokkal a tónál, de már több mint 15 éve motorozik. A robogóktól a versenymotorokig, 49-1500 köbcentiig szerzett tapasztalatokat, így pontosan tudja mire van szüksége egy motorosnak, bátran belevágott hát a motoros üzleti életbe. Ez irányú műszaki és üzleti tapasztalatait Suzuki Motorradnál és az RMC Motornál szerezte meg. A biatorbágyi motorosbolt, a Moto Store átfogó kínálatával és szolgáltatásaival nagy segítséget jelenthet a környék motorosainak.

Fő tevékenységi köreik:

– Márkafüggetlen motorkerékpár értékesítés.
 Kis és nagytestű robogók, túra és sport motorok, chopperek saját tulajdonú és bizományos értékesítése.


– Motoros ruházat

Női és férfi, bőr és cordura, vízálló, szélálló, protektoros, thermo, lélegző anyagokból készült ruházati termékek XS-től 5XL méretig. Egy-két modell gyermek méretben is kapható. Jellemzően SHOX, SIXGEAR, IMET, ROLEFF, ASESSO márkájú ruhákat, textil- és bőrkesztyűket, esőruhákat, aláöltözőket és neoprén térdvédőket tartanak.
A ruházati termékeket budapesti és vidéki nagykereskedőktől vásárolják. A raktárkészlet mellett igény szerint 2 napos szállítási idővel rendelni is lehetséges.
Újszerű motoros ruhák bizományos értékesítésével is foglalkoznak.

– Cipők és csizmák
FORMA és EXUSTAR márkájú sport, túra és versenycsizmák forgalmazása.


– Bukósisakok


A legolcsóbbtól a legdrágábbig, kialakításban és a gyártó tekintetében is széles a kínálat. AGV, SHARK, AIROH, MT, ZEUS, NOX, JET, márkák közül lehet választani. De a paletta folyamatosan színesedik.

– Egyéb kiegészítők

Ütéselnyelő protektorok, páncélok, protektor ingek, biztonsági lezárók, láncok, lakatok, tárcsazárak, sisakhálók, egészségügyi csomagok, GPS-tartók, kommunikációs szettek, defekt javítók, motortakaró ponyvák, motoremelő állványok, táskák, ajándéktárgyak, makettek értékesítése.

– Alkatrészek
Olaj, olajszűrők, légszűrők, akkumulátorok (VARTA, RIDER, LP) akkutöltők, NGK gyertyák, gyertyapipák, izzók, bovdenjavítók, tükrök, indexek, markolatok, kormányvégek, matrica szettek, minőségi EBC fékbetétek széles választéka. Után-gyártott és gyári alkatrészek is rendelhetők. Kapcsolatban állnak gumi kereskedő cégekkel is, így MICHELIN, BRIDGESTONE, PIRELLI, CONTINENTAL, METZELER, DUNLOP, HEIDENAU, MITAS, SAVA, KENDA, VEE RUBBER motorkerékpár gumi kiválasztásában és beszerzésében is tudnak segíteni.

– Szerviz
Állapotfelmérést, átvizsgálást, szervizelést, téli tárolást és a tél múltával tavaszi felkészítést is vállalnak, hogy a szezont átvizsgált és felkészített motorral kezdhessék ügyfeleik.

A fenti felsorolás korántsem teljes, a teljes kínálat áttekintéséért érdemes hát ellátogatni a biai Motor Store-ba. Online kapcsolattartásra saját Facebook oldalukat részesítik előnyben, ahol a motorkínálatról, a legújabb termékekről, a legfrissebb hírekről azonnal információt kaphat az érdeklődő.


Elérhetőségek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.