Nyárbúcsúztató találkozó a FIDESZ képviselőkkel

A mai nap véletlenül kaptam egy meghívót:

“Szeretettel hívom Önt és kedves családját az immár hagyományos, szabadtéri nyárbúcsúztató találkozónkra
2014. szeptember 20-án [szombaton] 15.00 órától, a Peca-tó horgászházhoz.
Az eseményen – szerény enni és innivaló mellett – lehetőségünk lesz kötetlenül beszélgetni a környék, a város, a térség jelenéről, jövőjéről. Kérem, tiszteljen meg jelenlétével engem és Tarjáni Istvánt, Biatorbágy polgármesterét. Biatorbágyon jó élni, jó lenni, de van mit tenni, hogy még jobb lehessen. Ehhez számítunk segítségére, véleményére, javaslataira – nem csak a választások során, hanem a hétköznapokban is. Folytassuk!
Üdvözlettel,
Kecskés László
képviselő”

Véletlenül kaptam, mert betértünk zsömlét venni Ica mama boltjába. Ha éppen nem kell rohannom az iskolába és valahol sikerül bevásárolni, soha nem tudom meg, hogy holnapután szeretettel várnak.

A Pecatónál közel ezer ingatlan van és bár körülbelül 250 telken laknak állandóan, a telkekre sokan csak hétvégente járnak. Ők azok, akik jelen esetben semmit sem fognak tudni az eseményről.
Pedig két hete küldtem egy levelet az alpolgármester úrnak, hogy ha a választási kampányukban van a Pecatóra vonatkozó bármilyen programpont vagy terv, azt örömmel megjelentetnénk az oldalunkon, ahogy azt más politikai szervezetek esetében is tesszük. Erre nem érkezett válasz. 
De a pecatavi lakosoknak létezik Facebook oldala is, amiről tudnak az önkormányzatnál, ott sem merült fel a hétvégi találkozó. Ez sajnos egy igen szerencsétlen szituáció.

Ha a születésnapomon szeretnék találkozni a barátaimmal, akkor időben a kezükbe nyomom a meghívót, vagy ha ez valamiért nem kivitelezhető, akkor megpróbálom megtalálni azt csatornát, ahol elér hozzájuk a hír. Számos olcsó és hatékony megoldás létezik, nem is feltétlen kell nyomtatni 240 grammos kartonra meghívót.

(Égő Ákos)

A pecato.hu politikailag független oldal, elsődleges célunk a közösség
életével, a környék megismerésével kapcsolatos tájékoztatás. Ami ebbe a
témakörbe belefér, azt közöljük a szélsőségek távol tartásával. Az
önkormányzati választások közeledtével természetesen a politikai
kampánymunka intenzívebb lett, a lakosság megnyerése, valamint
tájékoztatása a programokról, tervekről előtérbe került. Úgy gondoltuk,
hogy párttól és képviselőktől függetlenül teret engedünk minden, a
Pecatót érintő gondolatnak, ígéretnek. Várjuk tehát a politikai
szervezetek hozzánk intézet sorait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.