Összefogás: Fedél a buszra váróknak

Frissítés

2018. 10. 15. 

  • A végösszeg: 146.981.- Forint!!! 
  • A képen láthatjátok, (ez ugye felülnézetből van) hogy hogyan álmodtuk meg a buszmegállót.

> Részletek

2018. 10. 11.

  • Helyzetjelentés egy nap után! 🙂
  • Egyetlen nap alatt 36.000- forint érkezett hozzám!!!!!

> Részletek:

2018. 10. 10.

  • A www.lemezoutlet.hu a buszmegállók tetejét biztosítja! 🙂
  • Ha valakinek úgy kényelmesebb, akkor a halőr házban lesz egy gyűjtődoboz, így minden nap 6.30-18.00 között oda is be lehet dobni a támogatást. Köszönjük Hegyi Pali (pecatavi horgász egyesület elnöke)!

A pecataviak jó része a tömegközlekedéssel utazik. Most már a buszhoz vezető út egy részét biztonságosan járdán tehetjük meg. Hogy mi lesz az erdőn átvezető ösvénnyel még nem tudjuk, viszont azt igen, hogy az esőben hóban való várakozás nagyon kellemetlen dolog. Ezért ismét egy pacatavi összefogás indult Schilling-Párhon Lili kezdeményezésével a fedett buszmegálló létrehozásáért. 
Ürömmel osztom meg a felhívást:

“A történet nagyon egyszerű. Szeretnénk mi Pecataviak összedobni egy fából épült (akár csak ideiglenes, míg a végleges el nem készül majd egyszer) buszmegálló menedéket azoknak, akik hajnalban áznak a fedetlen helyen: az édesanyának kisgyerekkel ,hogy dolgozhasson, az életét munkával töltött nyugdíjas néniknek és bácsiknak, akik még éreznek magukban annyi erőt, hogy kibuszozzanak a kis telkükre és tovább dolgozzanak, a diáknak, aki minden erejét összeszedve felkel, kigyalogol és vár a buszra, ami elviszi a suliba, hogy teljesítse jövőbeni küldetésének eszközét. És még sorolhatnám hányan állnak és áznak egy-egy esős vagy épp viharos napon azokban a buszmegállókban.
Jó magam sosem megyek busszal, ennek ellenére úgy hiszem, hogy nem nagy “áldozat” segíteni ilyen pici örömszerzésben az autóval nem rendelkező embertársainkon.
Tehát meghirdetem és elindítom a “Dobjuk össze a buszmegállót Pecatón” adományozós, mókázós eseményt. Úgy saccoljuk, hogy kb. 100.000.- forint elegendő lesz a két faépítmény anyagszükségletére. Ezért arra kérnék mindenkit, aki szeretne ebben részt venni, hogy szálljon be minimális összeggel. Hiszem, hogy rengetegen fognak ebben részt venni – mind a pénz összedobásában, mind az építésben. Legyen az összeg nagyon kicsi, de adjunk sokan. Legyen 200 forint, vagy legyen 500. Mindegy mennyi. Ha 200 ember ad fejenként 500 forintot – ami lássuk be egy kávé ára egy puccosabb helyen – akkor pillanatok alatt elkészülhet, még az esős időszak előtt.
Nem akarunk lenyúlni egy fillért sem, nem szorulunk rá, dolgozunk és keresünk eleget saját életünkre. Ez a pénz – tudom ebben a világban mindenki gyanakvó – teljes egészében a kitűzött célra megy.
A befizetés nálam történik, bármilyen módon el lehet juttatni a szánt összeget. (írjatok vagy hívjatok – 20-210-8103)
Ma reggel csinálok egy dobozt, amibe én magam egy 1000-est fogok beledobni, hogy induljon el és minél előbb öltsön fizikai létet a megálmodott víziónk!!!! 🙂 🙂 🙂
Már csak 99.000!!!!!
Jaaaaaa! Nem csak pecatvaiak vehetnek részt, bármely lélek, aki embernek született ezen a bolygón! 🙂 🙂 :)”

2018. 10. 10. – Schilling-Párhon Lili

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.