Pecatavi Börze, Kirakodóvásár – 2022.

Egy jó kis bolhapiac mindig jól jön. Nemcsak a spórolást miatt, hanem mert jóleső dolog a tárgyak megmentése, újrahasznosítása. Elegánsan nevezhetjük ezt környezettudatosságnak is. Minden családban van olyan felesleges valami, ami másnál pont hiányzik. Én nagy gyűjtő vagyok, de el tudok engedni dolgokat, és nagyon örülök, ha az évek óta tartogatott tárgyaknak új gazdája lesz.
A hirdetés nehézkes dolog, ezért a helyi használtcikk-piac nagy segítség az eladónak és a vevőnek egyaránt.
Párhon Lili elhatározta, hogy néhány sikeres adventi vásár után hagyományt teremt, és havonta megszervezi a helyi bolhapiacot.

Pecatavi Börze 2022-es időpontjai:

– március 26.

– április 23.

– május 28.

– június 25.

– júlus 30.

– augusztus 27.

– szeptember 24.


2022. május 28-án szombaton lesz a következő Pecatavi Börze, Kirakodóvásár. Minden vevőt és eladót szeretettel látunk szombaton 9 és 13 óra között Pecató központjában, a Kertbarátok terén.
A részvétel eladónak, vevőnek ingyenes.

2 hozzászólás

  1. 2022. 05. 10.

    […] 2022. május 28-án szombaton lesz a következő Pecatavi Börze, kirakodóvásár. Minden vevőt és eladót szeretettel várnak szombaton 9 és 13 óra között Pecató központjában, a Kertbarátok terén. A részvétel eladónak, vevőnek ingyenes – olvashatjuk a Pecatavi lakosok oldalán. […]

  2. 2022. 08. 22.

    […] végi szokásos bolhapiac a Kertbarátok terén. Ha bármi felesleges, megunt holmid van, ide kihozhatod. Helypénz nincs. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.