Új internetlehetőség a Pecatónál

Sajnos a Pecatónál még mindig nagy kérdés az internet hozzáférés. Vannak olyanok, akik a régi szolgáltatónál húzzák de egyre többen térnek át a mobil internetre. Bár az utóbbi minősége egyre jobb, sajnos nem tartozik az olcsó és egyszerű megoldások közé. A napokban viszont ismét felcsillant a remény amikor a pecatavi hirdetőtáblán egy új internetszolgáltató felhívása jelent meg. Megkerestem hát a hirdető jacsa.NET Kft.-t és kértem, pár sorban mutassa be az új lehetőséget. Pontosabban a lehetőség lehetőségét.

Tisztelt Érdeklődő!

Cégünk, a jacsa.NET Kft. 2005 óta foglalkozik mikrohullámú internet szolgáltatásával. Székhelyünk Mányon található, szolgáltatási területünket a környező települések és azok külterületei alkotják, évről évre bővülve.
Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően most lehetőség nyílt arra, hogy a Peca-tó környéki házakba is eljuttassuk az internetet. Fontos azonban tudni, hogy ennél a technológiánál a jó minőségű szolgáltatás alapfeltétele, hogy szabad rálátás legyen a telepítési helyről az adóra. Ezért első lépésben fel kell mérnünk az igényeket. Ha az érdeklődők számát és elhelyezkedését megismertük, akkor tudjunk eldönteni, hogy hová szükséges és érdemes átjátszót telepíteni. A megvalósítás ideje tehát nagyban függ attól, hogy mennyi időn belül jön össze a minimálisan szükséges igénylő.

Kérjük, hogy ha felkeltettük érdeklődését, akkor keressen minket, hogy – egyeztetést követően – elvégezhessük a helyszíni szemlét.

Elérhetőségeink:
info@jacsa.net
tel.: 70-389-14-05
személyesen: Mány, Deák F. u. 5.

További információkat (jelenlegi díjcsomagjainkról is) a www.jacsa.net oldalon találhat.

Ispánovity Katalin
irodavezető
jacsa.NET Informatika

Érdemes rászánni egy kis időt és adni egy esélyt az új lehetőségnek.


(2017. 11. 16. – Égő Ákos)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.